Отпада изслушването на външния министър Николай Милков днес в парламента. Външният

...
Отпада изслушването на външния министър Николай Милков днес в парламента. Външният
Коментари Харесай

Външният министър няма да дойде в парламента

Отпада чуването на външния министър Николай Милков през днешния ден в Народното събрание. 

Външният министър Николай Милков е в командировка и няма да може да изясни през днешния ден за случаите на принуждение върху македонски жители с македонско съзнание. За неналичието му Народно събрание бе известено от заместника му Костадин Коджабашев. Няма да се яви и министърът на екологията Росица Благова.

Шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова пък уточни, че ЦИК е провела проби с хартията за машинно гласоподаване и Народно събрание би трябвало да се запознае с резултатите, а в случай че има проблеми - законодателят да е наясно с тях. Предлагам на съображение на чл.111 ал 1 и 2 от правилника за активността на Народно събрание като втора точка през днешния ден да има чуване на ръководителя на ЦИК Камелия Нейкова, настоя тя.

Нейкова ще би трябвало да се яви откакто депутатите се произнесат по законопроекта за денонсиране на Споразумението за основаването на Международната капиталова банка и на нейния правилник и на Споразумението за организацията и активността на Международната банка за икономическо съдействие.

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР